Noniin, pitihän se arvata. Heti kun päätin pitkän tauon jälkeen blogata ja vuodattaa Xpallon must-pelin puutteesta, niin tämä tapahtui; Lloope hehkuttaa jotain mullistavaa peliä bittiavaruudessa ja tokihan minun piti myös video kyseisestä pelistä katsoa. Odotin latauksen edistymistä ja pohdin mielessäni, kuinka tämäkin peli lupaa todennäköisesti sitä samaa perusmeininkiä grafiikoilla, jotka eivät vieläkään näytä seuraavan sukupolven mahdollisuuksia...

WROOOOONG!

120159.jpg

Todellakin! Peli näytti uskomattoman upealta ja mikä tärkeintä, "sielläolon" -tuntu oli todella vahva. Päähahmo liikkui sulavasti erilaisilla kulkuvälineillä todella laajalla pelialueella suorittaen tehtäviä omavalinnaisella järjestyksellä. Metsää riitti silmän kantamattomiin ja videon huikein kohta olikin pieni trippi lentokoneella, josta päähahmo lopulta hyppäsi vapaalentoon (käsittämätöntä!), lopulta laskeutuen laskuvarjolla turvallisesti pahisukkelin auton katolle (no huh huh).

Nyt pitää sanoa, että viimein harkitsenkin tuon ihmelaatikon ostamista. Tosin saatan odottaa tämän kyseisin pelin julkaisua ensin, ellei muita näin huimia tekeleitä ole luvassa sitä ennen. =)

PS. Niin, ja tämä pelihän oli nimeltään 'Just Cause'. ^_^